Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Utflukter og aktiviteter

Trolltunga

Trolltunga ligger 1100 moh og er en spektakulær steinformasjon som står horisontalt ut fra fjellet rundt 700 meter over Ringedalsvatnet, i Skjeggedal ved Tyssedal i Odda kommune, Hordaland fylke.

Munketreppene

Munketreppene er en populære fottur på Lofthus. Flott naturopplevelse

Van der Tuuk - Reise og guideservice

Van der Tuuk Reise og Guideservice på Lofthus har mange års erfaring i å organisere utendørs reiseruter for store og små grupper, bedrifter og organisasjoner.

I Edvard Grieg fotspor

I 1877 kom den verdenskjente komponisten Edvard Grieg til Lofthus for første gang. Han ble en stamgjest som kom hit flere somrer og ble nær venn med 1. generasjon i Utne familien, Hans og Brita.

Baroniet i Rosendal

En heldags tur til det eneste baroniet i Norge som i dag er et blomstrende museum. Slottet til baron Ludvig Rosenkrantz og hans kone Karen Mowat var ferdig i 1665.

Sima Kraftverk og Kjeåsen Fjellgård

Simadalen tilbyr to store attraksjoner, besøkssenteret på Sima Kraftverk og Kjeåsen fjellgård. Sima kraftverk er en av de største hydroelektriske kraftstasjonene i Europa. Kjeåsen fjellgård ligger på en smal gresshylle i fjellsiden, 650 meter over havet.

Hardangervidda Natursenter

Hardangervidda Natursenter i Eidfjord er mest sannsynlig den mest moderne, naturiske og kulturelle historiske utstillingen i Norge.