Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Utflukter og aktiviteter

HM Dronning Sonja sin panoramatur

Denne turen er den eneste som kan tituleres med HM Dronning Sonja. I de siste 20 årene har denne turen rundt Hotel Ullensvang blitt en av Dronningens favoritter.

Trolltunga

Trolltunga ligger 1100 moh og er en spektakulær steinformasjon som står horisontalt ut fra fjellet rundt 700 meter over Ringedalsvatnet, i Skjeggedal ved Tyssedal i Odda kommune, Hordaland fylke.

Munketreppene

Munketreppene er en populære fottur på Lofthus. Flott naturopplevelse

Van der Tuuk - Reise og guideservice

Van der Tuuk Reise og Guideservice på Lofthus har mange års erfaring i å organisere utendørs reiseruter for store og små grupper, bedrifter og organisasjoner.

I Edvard Grieg fotspor

I 1877 kom den verdenskjente komponisten Edvard Grieg til Lofthus for første gang. Han ble en stamgjest som kom hit flere somrer og ble nær venn med 1. generasjon i Utne familien, Hans og Brita.

Baroniet i Rosendal

En heldags tur til det eneste baroniet i Norge som i dag er et blomstrende museum. Slottet til baron Ludvig Rosenkrantz og hans kone Karen Mowat var ferdig i 1665.

Sima Kraftverk og Kjeåsen Fjellgård

Simadalen tilbyr to store attraksjoner, besøkssenteret på Sima Kraftverk og Kjeåsen fjellgård. Sima kraftverk er en av de største hydroelektriske kraftstasjonene i Europa. Kjeåsen fjellgård ligger på en smal gresshylle i fjellsiden, 650 meter over havet.

Hardangervidda Natursenter

Hardangervidda Natursenter i Eidfjord er mest sannsynlig den mest moderne, naturiske og kulturelle historiske utstillingen i Norge.