Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Bryllup

Hotel Ullensvang har lang erfaring som vertskap for arrangement, store som små. For oss er det du som arrangør som står i sentrum. Våre medarbeidere er behjelpelige under hele prosessen med planlegging og gjennomføring, slik at opplevelsen under oppholdet skal svare til forventningene.

Bryllup i samme omgivelser som "Brudeferden i Hardanger"

Hardanger er vel selve vuggen for nasjonalromantikken. En bedre ramme rundt bryllup enn blomstrende frukttrær, hvite isbreer og dypblå fjorder kan vel neppe tenkes. Hva med å gifte seg i steinkirka som Tidemand og Gude foreviget i maleriet "Brudeferden i Hardanger"? Eller kanskje på en liten øy i hotellets fjordhage, eller i hotellets tårnrom? Eller hos sorenskriveren som er nærmeste nabo til hotellet?

På Hotel Ullensvang er alt dette mulig. Vi har en rekke små og store lokaler både for vielse og feiring på den store dagen. Vi har også en nøkkelperson på huset som kan stå for vielsen hvis ønskelig, både på norsk og engelsk. Dette gjelder både pro forma seremonier, men også Human-Etiske vielser (det betinger at en av brudeparet er medlem av Human-Etisk Forbund). 

Hotel Ullensvang kan skape ditt drømme-bryllup. Ta kontakt for mer informasjon og/eller kontakt vår salgsavdeling for et uforpliktende tilbud!

Brud Foto: Frost Studio