Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Aktiviteter

Som gjest hos oss, velger du selv hvor aktiv du ønsker å være. Hotellets aktivitetsfløy er både stor og innholdsrik. Spennende Ullensvang Bad ble ferdig våren 2013, med både utendørsannlegg og egen inne/ute voksenavdeling.


Ullensvang Bad

I juni 2012 åpnet vi en hel ny badeavdeling. Her kan vi friste våre voksne gjester (18 års aldersgrense) med nytt oppvarmet innen - og utendørs basseng, fossefall, "vannsofaboblemassasje", samt panoramasauna med fantastisk utsikt over fjord og fonn i tillegg til et stort avslapningsområde. Våren 2013 kom enda en ny attraksjon for hele familien: Europas lengste svømmekanal på 88 m mellom eksisterende svømmebasseng og et nytt horisontbasseng ute. Vi tilbyr som før boblebad, sauna og japansk fotmassasjebekk. Alle svømmebassenger og kanalen er oppvarmet. Inngang fritt for våre boende gjester.

Aktivitetsavdeling


 


Hotellets aktivitetsfløy inneholder i tillegg innendørs tennisbane, squashhall, biljard, bordtennis, treningsrom, golfsimulator og bowlinghall med tilhørende pub (bowling open på forespørsel om sommeren).

Fjordhagen


 
I vår store fjordhage og ved fjordkanten kan du nyte sommerdagen i våre solstoler, eller ta en forfriskende dukkert i badebukta. Grunnet golfstrømmen er klimaet mildt. Dersom en tur på Hardangerfjorden skulle friste har vi både ro- og trøbåter. I hagen står komponisthytta som Edvard Grieg brukte under sine opphold på Lofthus.

For de minste


 


Barna kan kose seg i innendørs svømmebassenget, Jaccuzi, svømmekanalen og i utendørs horisontbassenget. Selv om alle våre basseng er oppvarmet gjør vi foreldrene oppmerksomme på at det ikke er "babybasseng temperatur". Vi har og et kjekt lekerom.