Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Konferanse

Hotel Ullensvang har lang erfaring som vertskap for arrangement, store som små. For oss er det du som arrangør som står i sentrum. Våre medarbeidere er behjelpelige under hele prosessen med planlegging og gjennomføring, slik at opplevelsen under oppholdet skal svare til forventningene.

Konferanse "Et møte mellom fjord og fjell"

La snøkledde fjell og dypblå fjord inspirere til nytenking og kreativitet, slik Edvard Grieg en gang gjorde. Hotel Ullensvang har en topp moderne kurs- og konferanseavdeling. Her finner du lokaler velegnet for både små og store arrangement. Hotellet disponerer det meste av tekniske hjelpemidler. Vår konferansevert er tilgjengelig under hele arrangementet og sørger for at rammen rundt blir slik dere ønsker. Konferanseavdelingen har egen lobby og tilgang til avskjermede salonger for kaffepauser eller mer uformelle møter. Se fakta til høyre for mer detaljer. 

Hotellet har også en rekke aktivitetstilbud og utfluktsmuligheter, både på Lofthus og i regionen. Vi kan by på mye lokal kultur, tradisjon og næringsliv. Kontakt oss for et skreddersydd arrangement. 

Jubileum / Selskapsarrangement 

Hotel Ullensvang har lang erfaring som vertskap for jubileum og markeringer, store som små. Dette er noe vi setter pris på å arrangere. Vi føler vi har de rette kulissene for slike spesielle hendelser. Vi har selskapslokale fra 10 til 350 plasser. 

Bryllup i samme omgivelser som "Brudeferden i Hardanger"

Hardanger er vel selve vuggen for nasjonalromantikken. En bedre ramme rundt bryllup enn blomstrende frukttrær, hvite isbreer og dypblå fjorder kan vel neppe tenkes. Hva med å gifte seg i steinkirka som Tidemand og Gude foreviget i maleriet "Brudeferden i Hardanger"? Eller kanskje på en liten øy i hotellets fjordhage, eller i hotellets tårnrom? Eller hos sorenskriveren som er nærmeste nabo til hotellet?

På Hotel Ullensvang er alt dette mulig. Vi har en rekke små og store lokaler både for vielse og feiring på den store dagen. Vi har også en nøkkelperson på huset som kan stå for vielsen hvis ønskelig, både på norsk og engelsk. Dette gjelder både pro forma seremonier, men også Human-Etiske vielser (det betinger at en av brudeparet er medlem av Human-Etisk Forbund). 

Hotel Ullensvang kan skape ditt drømme-bryllup. Ta kontakt for mer informasjon og/eller kontakt vår salgsavdeling for et uforpliktende tilbud!