Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Ledige Stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger på Hotel Ullensvang.
Ta kontakt med Ina Utne dersom det er noe du lurer på i forbindelse med jobbmuligheter på Hotel Ullensvang.

Kort om Hotel Ullensvang og Lofthus

Hotellet ligger på Lofthus i Hardanger, et tettsted med 650 innbyggere, midt i Norges største fruktdyrkingsdistrikt. 2,5 timer fra Bergen og Haugesund, og 5 timer fra Oslo.

Hotel Ullensvang er en familieeid bedrift som i 2011 feiret sitt 165 års jubileum. Hotellet er en viktig institusjon i lokalsamfunnet, og et av de ledende turist- og kurs/konferanse-stedene i Norge. 168 rom av høy standard, 334 senger, kongressavdeling til 650 personer, restaurant/selskapslokaler til 550 personer, messe/utstillingsareale på 1150 m2, og stort innendørs aktivitetssenter med bl.a. innendørs tennishall, squash, bowling, golfsimulator og badeanlegg.

Gode medarbeidere på alle plan har vært, og er, bedriftens beste støttespillere. Etter beste evne har bedriften hatt som mål å bedre arbeidstilbud og arbeidsforhold, helt i fra den gang Hans og Brita Utne satt sammen med sine medarbeidere på kjøkkenbenken i 1860-årene. Fra 1962 og til idag, har hotellet bygd 10 nye boliger til sine medarbeidere, og vi mener at hver gang forholdene skal bedres for gjestene, skal det også gjøres for våre medarbeidere.

Miljø, natur og kultur er vi svært opptatt av å ta vare på og verne om. Hotellet har et energihus der varmepumper tar varme fra fjorden til oppvarming i alle deler av hotellet.

Bedriften er medlem i NHO Reiseliv (Næringslivets Hovedorganisasjon for Reiseliv). Dette som en garanti for at våre medarbeidere skal ha gode, og helst de beste vilkår i sin bedrift.