Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Rom

Alle rommene holder god stand på Hotel Ullensvang. Foruten standardrom og familierom har vi både deluxrom (17), junior suiter (9) og suiter, for de som ønsker et oppgradert hotelrom. Alle våre 168 rom er røykfrie, og de fleste har balkong. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere. 

Ulike kategorier av hotelrom

Hotel Ullensvang har 168 rom i ulike kategorier: standardrom, familierom, deluxrom, junior suiter og suiter. Alle rommene er utstyrt med hårføner, TV med radio, trådløst internett og minibar. De fleste rommene har badekar. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hotel Ullensvang har 17 rom av kategori deluxe og 9 juniorsuiter, derav 6 med salong og avskjermet sovealkove. Rommene er plassert i ulike deler av hotellet. Alle våre 8 suiter har fantastisk utsikt over Hardangerfjorden. Suitene består av en salong og en separat soveromsdel. 

delux rom
Eksempel på Junior suite rom.

junior suite
Eksempel på Junior suite.

Suite Hotel Ullensvang
Eksempel på Suite.

Suite Hotel Ullensvang
Eksempel på Suite.

Delux Rom Hotel Ullensvang
Eksempel på Delux Rom

standard rom Hotel Ullensvang
Eksempel på standard rom.

familierom Hotel ullensvang
Eksempel på familierom.


Fantastisk utsikt i alle retninger

Hotelrommene har ulik utsikt. Østover mot frukthagene og fjellsiden opp til den majestetiske Hardangervidda. Vestover utsikt utover Sørfjorden (Hardangerfjorden) og Folgefonna. 
På balkongen kan du nyte sene sommertimer, og la deg fascinere av de store kontrastene i Hardanger naturen.

fantastisk utsikt ifra hele hotellet