Booking

Endre eller avbestill en bestilling

Booking »

Hardanger

Hotel Ullensvang ligger idyllisk til på solsiden av Sørfjorden, en arm av Hardangerfjorden, med den majestetiske Hardangervidda i ryggen. Dette gir et fantastisk utgangspunkt for utflukter. 

Lofthus

På Lofthus kan vi tilby vandringer igjennom unikt kultur- og naturlandskap. Hardanger Fruktsti tar deg med på en lokalhistorisk vandring igjennom hjertet av Norsk fruktproduksjon. Vandringen kan kombineres med et gårdsbesøk  inkl. smaksprøver på lokale produkter. Legger man turen til Hardangervidda, gjør de viden kjente Munketreppene og utsikten fra Nosi opplevelsen enda mer spektakulær. H.M. Dronning Sonja sin Panoramatur er også veldig populær. På folkemunnet kalt Dronningstien.

Dronningstien

Ullensvang Kyrkje fra "Brudeferden i Hardanger"

Bygda kan også by på Skredhaugen Friluftsmuseum og Bioforsk Vest Ullensvang forskingssenter. Mest kjent er nok likevel Ullensvang Kyrkje fra "Brudeferden i Hardanger", bygd i 1250. Et besøk her kan gjerne kombineres med en Grieg-konsert.

Ullensvang Kirke

Hardangerregionen

Hardanger-regionen er rik på opplevelser. Vi tilbyr et stort utvalg kulturelle og naturbaserte opplevelser og museer. Trolltunga er etterhvert blitt et av verdens mest kjente natur attraksjoner. Turen starter 15 minutter med bil sør for Hotel Ullensvang.
Se informasjon om hva du kan utforske i Hardanger-regionen HER.

For grupper har vi et stort aktivitetsprogram å tilby. Vi skreddersyr gjerne opplevelsespakker for dine gjester, slik at oppholdet blir så innholdsrikt og vellykket som dere ønsker.

Trolltunga
Trolltunga

Fonna Sommerskisenter
Sommerskisenteret på Folgefonna.

Sommerski Summer

Hardangerbroen

Den 17. august 2013 åpnet Hardangerbroen som gir fergefri adkomst fra Bergen med en total reisetid på 2 - 2.5 timer (Bergen - Lofthus). Broen er en av verdens lengste hengebroer der du kan gå, sykle eller kjøre over. Mange spennende dagsturer blir dermed mye lettere tilgjengelige!

Hardangerbrua