COVID-19: Oppdatert informasjon ihht våre fasiliteter fremkommer her.
Som følger av restriksjoner og på bakgrunn av et kontrollert og forsvarlig smittevern, utført endringer av vårt opprinnelige mat & drikke konsept som gjelder inntil videre.
Spisesalen (Restaurant)
I spisesalen serveres frokost og middag. Menymåltidene som serveres er utarbeidet med fokus på mye hjemmelaget mat bestående av lokale råvarer.
Frokost og middag:
Tidspunkt for frokost og middag avtales individuelt ved ankomst, med formål om å påse en kontrollert gjesteflyt i spisesalen med formål om et forsvarlig og kontrollert smittevern.
Frokost fra kl. 07.00 – 10.00. Inkludert i overnattingsprisen.
Middag: kl. 18.00 – 21.00 (inkludert i prisen om du har halvpensjon). Servert tre-retters meny med valg av enten kjøtt eller fisk til hovedrett velges under måltidet.
Lunsj:
Fjordbaren tilknyttet vår store fjordhage byr på lunsjretter i tidsrommet mellom kl. 13:00 - 17:00.
For familiegrupper som har forhåndsbestilt dagens to-retters lunsj serveres denne til avtalt tidspunkt tilknyttet spisesalen.
Vi tilbyr niste til tur: Bestill gjerne nistepakke til tur i fjellet kvelden før for å unngå venting.
Lobbybar
I tilknytning til resepsjonen er en liten lobbybar. Her fås kjøpt dagens kake, iskrem, kaffedrikker og forfriskende drikker. Åpen mellom kl. 08:00 - 20:00.
Fjordbaren
Fjordbaren i første etasje byr på forfriskende og sprudlende drikker hver dag fra kl. 13:00 og frem til midnatt (kl. 01:00 fredag og lørdag).
Vinkjelleren “Munkens Trøyst”
Bak de utskårne dørene i underetasjen finner du vinkjelleren “Munkens Trøyst”. Navnet er inspirert av det gamle munkeklosteret som stod på Lofthus. Lokalet er et sted der god drikke står i fokus, inkludert tradisjoner og kultur knyttet til tema. Her serveres øl, vin og ikke minst Hardanger-cider, i et lokale som kan sette tankene mange år tilbake i tid.
Selve bygningsmassen i lokalet er faktisk en del av den opprinnelige hotellbygningen fra utbyggingen i 1865. “Munkens Trøyst” er et ypperlig lokale til aperitiff (max 35 personer) eller middag (max 16 personer)
Fokus på lokale råvarer
Hotel Ullensvang er stolte over å være med i prosjektet ”Smaken av Fruktbare Hardanger” som fremmer bruken av lokale råvarer og ivaretar de lokale mattradisjonene i Hardanger. Se www.hardangermeny.no for mer informasjon.