Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Restaurant og bar

Se bilder

Hotel Ullensvangs kjøkken arbeider etter strenge kvalitetskrav med fullt fokus på hjemmelaget og norsk tradisjonsmat. Det gir deg de beste matopplevelsene.

Spisesalen (Restaurant)

I spisesalen serveres frokost og middag. Menymåltidene som serveres er utarbeidet med fokus på mye hjemmelaget mat bestående av lokale råvarer. 

 

Frokost og middag: 

Tidspunkt for frokost og middag avtales individuelt ved ankomst, med formål om å påse en kontrollert gjesteflyt i spisesalen med formål om et forsvarlig og kontrollert smittevern. 

Frokost fra kl. 07.00 – 10.30. Inkludert i overnattingsprisen.

Middag: kl. 18.30 – 21.00 (inkludert i prisen om du har halvpensjon). Servert tre-retters meny med valg av enten kjøtt eller fisk til hovedrett velges under måltidet. 

 

Lunsj:

Terrassebaren Zanoni byr på lunsjretter i tidsrommet mellom kl. 13:00 - 17:00. 

For familiegrupper som har forhåndsbestilt dagens to-retters lunsj serveres denne til avtalt tidspunkt tilknyttet spisesalen. 


Vi tilbyr niste til tur: Bestill gjerne nistepakke til tur i fjellet kvelden før for å unngå venting.

  

Lobbybar

I tilknytning til resepsjonen er en liten lobbybar. Her fås kjøpt dagens kake, iskrem, kaffedrikker og forfriskende drikker. Åpen mellom kl. 08:00 - 20:00.

 

Fjordbaren (kun vår og sommer)

Fjordbaren i første etasje byr på forfriskende og sprudlende drikker hver dag fra kl. 13:00 og frem til midnatt (kl. 01:00 fredag og lørdag). 

 

Vinkjelleren “Munkens Trøyst”

Bak de utskårne dørene i underetasjen finner du vinkjelleren “Munkens Trøyst”. Navnet er inspirert av det gamle munkeklosteret som stod på Lofthus. Lokalet er et sted der god drikke står i fokus, inkludert tradisjoner og kultur knyttet til tema. Her serveres øl, vin og ikke minst Hardanger-cider, i et lokale som kan sette tankene mange år tilbake i tid.

Selve bygningsmassen i lokalet er faktisk en del av den opprinnelige hotellbygningen fra utbyggingen i 1865. “Munkens Trøyst” er et ypperlig lokale til aperitiff (max 35 personer) eller middag (max 16 personer)

 

Fokus på lokale råvarer

Hotel Ullensvang er stolte over å være med i prosjektet ”Smaken av Fruktbare Hardanger” som fremmer bruken av lokale råvarer og ivaretar de lokale mattradisjonene i Hardanger. 

 

For ikke-boende gjester:

Ullensvang restaurant serverer frokost fra klokken 07:00 til 10:00 
Middag fra klokken 18:30 til 21:00 
I tillegg serverer vi lunsj fra klokken 13:00 til 17:00 
Må bookes på forhånd! 
Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}