Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Restaurant og bar

Se bilder

Hotel Ullensvangs kjøkken arbeider etter strenge kvalitetskrav med fullt fokus på hjemmelaget og norsk tradisjonsmat. Det gir deg de beste matopplevelsene.

COVID-19: Oppdatert informasjon ihht våre fasiliteter fremkommer her

 

Som følger av restriksjoner og på bakgrunn av et kontrollert og forsvarlig smittevern, utført endringer av vårt opprinnelige mat & drikke konsept som gjelder inntil videre.

 

Spisesalen (Restaurant)

I spisesalen serveres frokost og middag. Menymåltidene som serveres er utarbeidet med fokus på mye hjemmelaget mat bestående av lokale råvarer. 

 

Frokost og middag: 

Tidspunkt for frokost og middag avtales individuelt ved ankomst, med formål om å påse en kontrollert gjesteflyt i spisesalen med formål om et forsvarlig og kontrollert smittevern. 

Frokost fra kl. 07.00 – 10.00. Inkludert i overnattingsprisen.

Middag: kl. 18.00 – 21.00 (inkludert i prisen om du har halvpensjon). Servert tre-retters meny med valg av enten kjøtt eller fisk til hovedrett velges under måltidet. 

 

Lunsj:

Fjordbaren tilknyttet vår store fjordhage byr på lunsjretter i tidsrommet mellom kl. 13:00 - 17:00. 

For familiegrupper som har forhåndsbestilt dagens to-retters lunsj serveres denne til avtalt tidspunkt tilknyttet spisesalen. 


Vi tilbyr niste til tur: Bestill gjerne nistepakke til tur i fjellet kvelden før for å unngå venting.

  

Lobbybar

I tilknytning til resepsjonen er en liten lobbybar. Her fås kjøpt dagens kake, iskrem, kaffedrikker og forfriskende drikker. Åpen mellom kl. 08:00 - 20:00.

 

Fjordbaren

Fjordbaren i første etasje byr på forfriskende og sprudlende drikker hver dag fra kl. 13:00 og frem til midnatt (kl. 01:00 fredag og lørdag). 

 

Vinkjelleren “Munkens Trøyst”

Bak de utskårne dørene i underetasjen finner du vinkjelleren “Munkens Trøyst”. Navnet er inspirert av det gamle munkeklosteret som stod på Lofthus. Lokalet er et sted der god drikke står i fokus, inkludert tradisjoner og kultur knyttet til tema. Her serveres øl, vin og ikke minst Hardanger-cider, i et lokale som kan sette tankene mange år tilbake i tid.

Selve bygningsmassen i lokalet er faktisk en del av den opprinnelige hotellbygningen fra utbyggingen i 1865. “Munkens Trøyst” er et ypperlig lokale til aperitiff (max 35 personer) eller middag (max 16 personer)

 

Fokus på lokale råvarer

Hotel Ullensvang er stolte over å være med i prosjektet ”Smaken av Fruktbare Hardanger” som fremmer bruken av lokale råvarer og ivaretar de lokale mattradisjonene i Hardanger. 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}