COVID-19: Oppdatert informasjon ihht våre fasiliteter fremkommer her.
Som følger av restriksjoner og på bakgrunn av et kontrollert og forsvarlig smittevern, utført endringer av vårt opprinnelige mat & drikke konsept som gjelder inntil videre.
FØLGENDE GJELDER FRA 1. SEPTEMBER:
Spisesalen (Restaurant)
I spisesalen serveres frokost og middag. Menymåltidene som serveres er utarbeidet med fokus på mye hjemmelaget mat bestående av lokale råvarer.
Følgende tidspunkt måltidstider gjelder fra 1. september 2020:
Frokost og middag:
Tidspunkt for frokost og middag avtales individuelt ved ankomst, med formål om å påse en kontrollert gjesteflyt i spisesalen med formål om et forsvarlig og kontrollert smittevern.
Frokost fra kl. 07.00 – 10.00 (søndager: kl. 07.30 - 10.30) Inkludert i overnattingsprisen.
Middag: kl. 19.00 – 21.00 (lørdager: kl. 18.30 - 21.00) (inkludert i prisen om du har halvpensjon).
Servert tre-retters meny med valg av enten kjøtt eller fisk til hovedrett velges under måltidet.
Lunsj:
Forhåndsbestilt dagens to-retters lunsj serveres til avtalt tidspunkt i Spisesalen.
Lunsjretter tilbys i tidsrommet mellom kl. 13.00 - 16.00.
Vi tilbyr niste til tur: Bestill gjerne nistepakke til tur i fjellet kvelden før for å unngå venting.
Lobbybar
I tilknytning til resepsjonen er en liten lobbybar. Her fås kjøpt iskrem, kaffedrikker og forfriskende drikker hver dag mellom kl. 10:00 - 23:00 (fre/lør til kl. 20.00).
Hovedbar
Hovedbaren holdes åpen hver fredag og lørdag mellom kl. 20.00 - 00.00.
Vinkjelleren “Munkens Trøyst”
Bak de utskårne dørene i underetasjen finner du vinkjelleren “Munkens Trøyst”. Navnet er inspirert av det gamle munkeklosteret som stod på Lofthus. Lokalet er et sted der god drikke står i fokus, inkludert tradisjoner og kultur knyttet til tema. Her serveres øl, vin og ikke minst Hardanger-cider, i et lokale som kan sette tankene mange år tilbake i tid.
Selve bygningsmassen i lokalet er faktisk en del av den opprinnelige hotellbygningen fra utbyggingen i 1865. “Munkens Trøyst” er et ypperlig lokale til aperitiff (max 35 personer) eller middag (max 16 personer)
Fokus på lokale råvarer
Hotel Ullensvang er stolte over å være med i prosjektet ”Smaken av Fruktbare Hardanger” som fremmer bruken av lokale råvarer og ivaretar de lokale mattradisjonene i Hardanger. Se www.hardangermeny.no for mer informasjon.