Restaurant og bar

Se bilder

Hotel Ullensvangs kjøkken arbeider etter strenge kvalitetskrav med fullt fokus på hjemmelaget og norsk tradisjonsmat. Det gir deg de beste matopplevelsene.

Spisesalen (Restaurant)

I spisesalen serverer vi alle måltider. Spesielt kjent er vår store “Ullensvangbuffet” – en innholdsrik buffet fra vårt stolte kjøkken, bestående av mye hjemmelaget mat.

Buffeen er fylt med det beste fra havet i et mangfold av tilberednings metoder, samt fristende kjøttpålegg og salater til de som måtte ønske det. Av varm mat serveres tradisjonsrik mat som hakkasteik og rømmegrøt og et stort utvalg av kjøtt, fisk og skalldyr tilberedt med fokus på ferske råvarer og smak. Alle gode måltid fortjener en søt avslutning. Vi tilbyr et rikt utvalg av kaker laget av våre dyktige kokker, marinerte bær, geleer, iskrem, utvalgte oster og selvsagt hjemmelaget karamellpudding.

Spisesalen kan romme inntil 400 personer. Sammen med stuene “Komponisten” (Griegs spisesal) og “Meteorologen” (Nils Hertzbergs spisesal) ved siden av, er kapasiteten over 500 personer. 

 

Serveringstider:

Frokost fra kl. 07.00 – 10.00 (mandag til lørdag), kl. 07.00 – 10.30 (søndag). Inkludert i overnattingsprisen.

2-retters lunsj: kl. 13.00-14.30

Varme retter: fra kl. 13.00-17.30

Middag: kl. 19.00 – 21.00 (inkludert i prisen om du har halvpensjon). Ullensvang buffet blir servert daglig i sommersesongen og i helgene - ellers blir det basert på antall gjester enten en 3-retters middag eller Ullensvang buffet.  

Vi tilbyr niste til tur: Bestill gjerne nistepakke til tur i fjellet kvelden før for å unngå venting.

 

A la carte restauranten “Zanoni”

I vår intime à la carte restaurant “Zanoni” tilbys både norske og internasjonale retter med et italiensk preg.

Restauranten har åpen kjøkkenløsning, moderne og stilrent interiør, og nydelig utsikt mot Sørfjorden (Hardangerfjorden) og Folgefonna.  
Restauranten er åpen mandager - lørdager i sommersesongen i perioden juni til medio august. Vi anbefaler bordreservasjon og gjør oppmerksom på at konseptet er best egnet for voksne gjester.

 

Lobbybar

I tilknytning til resepsjonen er en liten lobbybar. Her fås kjøpt smørbrød, kaker og andre småretter samt spennende lokale drikkevarer. Åpen fra kl 08.00 - 22.00.

 

Hovedbaren

Hovedbaren befinner seg i 1. etasjen. I tilknytning til baren har vi flere saler og salonger som kan benyttes til aperitiff eller avec. Bruk gjerne salongene til ren avslapning etter middagen.

 

Vinkjelleren “Munkens Trøyst”

Bak de utskårne dørene i underetasjen finner du vinkjelleren “Munkens Trøyst”. Navnet er inspirert av det gamle munkeklosteret som stod på Lofthus. Lokalet er et sted der god drikke står i fokus, inkludert tradisjoner og kultur knyttet til tema. Her serveres øl, vin og ikke minst Hardanger-cider, i et lokale som kan sette tankene mange år tilbake i tid.

Selve bygningsmassen i lokalet er faktisk en del av den opprinnelige hotellbygningen fra utbyggingen i 1865. “Munkens Trøyst” er et ypperlig lokale til aperitiff (max 35 personer) eller middag (max 16 personer)

 

Fokus på lokale råvarer

Hotel Ullensvang er stolte over å være med i prosjektet ”Smaken av Fruktbare Hardanger” som fremmer bruken av lokale råvarer og ivaretar de lokale mattradisjonene i Hardanger. Se www.hardangermeny.no for mer informasjon.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}