Ullensvang Bad

Se bilder

Få feriefølelsen du er ute etter på Ullensvang Bad. Nyt vår sauna med panoramautsikt over fjord og fjell, og ta deg et forfriskende bad i utendørsbassenget etterpå.

Ullensvang Bad har et familieområde med en 88 meter lang svømmekanal som strekker seg fra svømmehallen til et horisontbasseng utendørs. Vi har også boblebad og japansk massasje-bekk i familieområdet.

Svømmebassengene og svømmekanalen er oppvarmet hele året, men temperaturen kan være noe lavere i perioder med dårlig vær. Selv om alle våre basseng er oppvarmet gjør vi foreldre oppmerksomme på at det ikke er “babybasseng-temperatur”.

Ullensvang Bad hjelper deg å finne roen. Gjester over 18 år kan puste ut i et innbydende rekreasjonsområde med oppvarmet inne- og utendørsbasseng, fossefall, vannsofa med boblemassasje, samt panoramasauna med fantastisk utsikt over både fjord og Folgefonn.

Fri inngang for våre boende gjester.

 

Åpningstider:

Kl. 06.00-22.00 svømmehall innendørs/boblebad/voksen-del inne. 
Kl. 08.00-22.00 svømmekanal med utebasseng/voksen-del ute.
Kl. 07.00-19.00 Sauna (voksen-del) inne.

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}