Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Ullensvang Bad

Se bilder

Få feriefølelsen du er ute etter på Ullensvang Bad. Nyt vår sauna med panoramautsikt over fjord og fjell, og ta deg et forfriskende bad i utendørsbassenget etterpå.

COVID-19: Oppdatert informasjon ihht våre fasiliteter fremkommer her

 

For å kunne overholde nasjonale myndigheters smittevernregler, ber vi om forståelse for at hotellet (inkl. alle fasiliteter) kun er tilgjengelig og åpent for boende gjester. Det gjelder i første omgang ut sommer 2021.

 

Ullensvang Bad har et familieområde med en 88 meter lang svømmekanal som strekker seg fra svømmehallen til et horisontbasseng utendørs. Vi har også boblebad og japansk massasje-bekk i familieområdet.

Svømmebassengene og svømmekanalen er oppvarmet hele året, men temperaturen kan være noe lavere i perioder med dårlig vær. Selv om alle våre basseng er oppvarmet gjør vi foreldre oppmerksomme på at det ikke er “babybasseng-temperatur”.

Ullensvang Bad hjelper deg å finne roen. Gjester over 18 år kan puste ut i et innbydende rekreasjonsområde med oppvarmet inne- og utendørsbasseng, fossefall, vannsofa med boblemassasje, samt panoramasauna med fantastisk utsikt over både fjord og Folgefonn.

Fri inngang for våre boende gjester.

 

Åpningstider:

Kl. 06.00-22.00 svømmehall innendørs/boblebad/voksen-del inne. 
Kl. 08.00-22.00 svømmekanal med utebasseng/voksen-del ute.
Kl. 06.00-22.00 Sauna (voksen-del) inne.

 

Leie av badekåpe kr. 80,-
Kjøp slippers kr. 55,-
Pakkepris badekåpe / tøfler kr. 110,-

Les mer
Priser for besøkende
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}