Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Bryllup

Se bilder

De største dagene i livet ditt kan du trygt feire hos oss. Vi gjør alt for at du skal få dagen du drømmer om.

Vi anser det som et privilegium å få lov til å ta del i det som for mange er en av livets store begivenheter.

 

Med de storslåtte omgivelser som omkranser hotellet, ligger alt til rette for en uforglemmelig bryllupsfeiring hos oss. Vi har lang erfaring som vertskap for ulike tilstelninger. Våre medarbeidere er behjelpelige under hele prosessen med både planlegging og gjennomføring, slik at dagen blir slik du ønsker. For oss står du i sentrum.

 

På Hotel Ullensvang kan du ha ditt drømmebryllup i fantastiske naturkulisser. Hardanger er vel selve vuggen for nasjonalromantikken. En bedre ramme rundt bryllup enn blomstrende frukttrær, hvite isbreer og dypblå fjorder kan vel neppe tenkes.

Hos oss kan du faktisk gifte deg i steinkirka som Tidemand og Gude foreviget i maleriet “Brudeferden i Hardanger”, en perfekt ramme for den mest spesielle dagen i ditt liv.

Du kan også ha vielsen på en liten øy i hotellets fjordhage, eller i hotellets tårnrom. 

Vi har en rekke små og store lokaler både for vielse og feiring på den store dagen. Våre selskapslokaler har fra 10 til 350 plasser.

 

Hotellets fasiliteter er tilpasset antall gjesterom, og for at våre boende gjester skal få selskapslokaler og salonger til sine selskap samt oppleve en personlig atmosfære, må 80 % av gjestene i et selskap være overnattingsgjester.

 

Ta kontakt med vår bookingavdeling for mer informasjon, bl.a. våre bryllups pakker. 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}