Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Selskap

Se bilder

Et jubileum eller selskap på Hotel Ullensvang blir mer enn en samling. La snøkledde fjell og dypblå fjord skape rammene for en flott markering

Et jubileum eller selskap på Hotel Ullensvang blir mer enn en samling. La snøkledde fjell og dypblå fjord skape rammene for en flott markering. Vi på Hotel Ullensvang har lang erfaring som vertskap for ulike tilstelninger. Våre medarbeidere er behjelpelige under hele prosessen med både planlegging og gjennomføring, slik at dagen blir slik du ønsker. For oss står du i sentrum. Våre selskapslokaler har fra 10 til 350 plasser.

 

Om ønskelig tilbyr vi også festbordoppdekking, som er et litt flottere alternativ til vår standard bordoppdekking. Denne oppdekkingen inkluderer flotte løpere, friske blomster og levende lys, i tillegg til hvite duker og tøyservietter som også inngår i vår standard bordoppdekking. Dette kan vi tilby til kr. 85,- pr. person.

 

Vi tilby egne salonger til å samle familien til aperitiff og avec. Det er også muligheter for leie av prosjektor/lerret for sang, quiz, presentasjoner etc.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}