Hotellet åpner 21. mai / 29. mai og fra alle dager 5. juni, innsjekk kl.15:00. Ullensvang Bad åpner 15. juni. Midlertidige avbestillingsvilkår og informasjon

Fasiliteter vi tilbyr

Restriksjonene fra myndighetene påvirker selvsagt fasilitetene vi kan tilby. Likevel skal du kunne kose deg i naturskjønne omgivelser og vi skal gjøre alt vi kan for at du skal få et strålende fint opphold hos oss! 

Ullensvang Bad åpner igjen 15. juni. 

Vi forholder oss til enhver tid til råd og forskrifter gitt av helsemyndighetene.

For å kunne overholde nasjonale myndigheters smittevernregler, ber vi om forståelse for at hotellet (inkl. alle fasiliteter) kun er tilgjengelig og åpent for boende gjester. Det gjelder i første omgang frem til den 20. august 2020. 

 

Følgende aktiviteter har du som boende gjest per tid tilgang til: 

• Ro/Trøbåt
• Biljard 
• Bordtennis
• Fotballbord
• Tennis *
• Squash *
• Golfsimulator *

 

* Reservasjon av tidspunkt avtales i forkant under oppholdet.

Desinfisert utstyr for tilgjengelig aktiviteter utleveres ved behov.

Vi oppfordrer gjester som har eget utstyr om å medbringe dette (redningsvester, rackets/ball etc.). 

 

Trekk deg tilbake med en god bok i de mange salongene og fellesområder. Ved å gå rundt hotellet, får du med deg mye av kulturarven til Hardanger. Hotel Ullensvang har videre en helt unik beliggenhet rett ved fjorden. I vår store fjordhage ved kanten av Sørfjorden kan du finne inspirasjon ved å nyte de majestetiske omgivelsene vi er så heldige å være omgitt av. På varme dager frister garantert solstolene og en forfriskende dukkert i badebukta eller på vår egen sandstrand.

 

I hagen vår står også komponisthytta som Edvard Grieg brukte under sine opphold på Lofthus.

 

Området rundt hotellet byr på et flertall spektakulære natur- og turopplevelser som eksempelvis Fruktstien eller Elvadalen. 

 

Har du smakt på "Norges svar på Champagne"? Sider fra Hardanger har med rett vunnet mange priser. Benytt anledningen til å besøke en av sidergårdene på Lofthus iløpet av oppholdet. 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}