Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Norgesferie

Se bilder

Finn inspirasjon til din Norgesferie hos oss. Sjekk vår oversikt over tilbudspakker og opplevelser for kommende periode eller utforsk sommersesongen 2021 på denne siden under. Sjekk inn. Pust ut.

Hotellets store og mangfoldige tilbud av aktiviteter og fasiliteter i kombinasjon med attraksjoner og opplevelser i omgivelsene rundt i Hardanger, tilsier et flertall muligheter og varianter for en opplevelsesrik sommerferie. 

Begi deg ut på en av de flere kjente toppturene i området. Dette er sommeren hvor du kan realisere drømmen om å oppleve turopplevelsene i verdensklassen; Trolltunga eller H.M. Dronning Sonja sin egen sti, "Dronningstien". Turen byr nå på en forlengelse, hvor man kan gå over "Rjukande Bru" og videre oppleve en trasé som frem til i fjor, var en bortgjemt perle. Eller hva med en friluftstur på Hardangervidda, hvor man påstarter eller avslutter - eller kanskje begge deler, med et opphold hos oss. Hotellet ligger perfekt plassert for utgangspunktet til å begi seg ut på norges største nasjonalpark og høyfjellsplatå med et uendelige turmuligheter. 

 

Hva med en fantastisk sommerski-opplevelse Folgefonna Sommerskisenter. Ta igjen det tapte og benytt sommeren til å føle på påskestemning med kombinasjon av snø og varme sommertemperaturer. Avslutt skidagen med en dukkert i Hardangerfjorden. 

 

Bli med på sidersafari og smak på "Norges champagne"! Utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger kan by sansene! Hopp på Hardanger fjordcruise fra hotellkaien for en rundtur på Hardangerfjorden. Opplev en av flere særegne bygdene. Ulvik byr på Siderrute og Eidfjord byr på Norsk Natursenter og Vøringsfossen for å nevne noe. 

 

Eller hva med å besøke en av de flere massive vanndemningene som er lokalisert i regionen. Norsk Vasskraft- og Industrimuseum byr på en imponerende norgeshistorie som man som nordmann er stolt over å være en del av. Eller hva med å besøke et av Norges få gjenværende klyngetun på Aga? På tide å endelig besøke historiske Baroniet i Rosendal? På veien dit kan man nyte synet av majestetiske Folgefonna nasjonalpark og isbre i kombinasjon med dypblå fjord og fruktdyrking på veien. 

 

For barnefamilien kan man i tillegg til å benytte seg av familiefasilitetene på hotellet, oppleve Mikkel og Mikkeline i Mikkelparken i Kinsarvik. For de eldre barna og voksne, frister kanskje en runde på Gokartbanen i større grad? Etter hjemretur til hotellet kan man kanskje spille et slag badminton i fjordhagen før kveldsmiddagen. 

 

Lengter etter ferieturen til Spania? Kompenser med sandstrand og forhåpentligvis en varm og solrik sommer på en solseng ved forfriskende Sørfjorden. Med et opphold på hos oss ligger alt til rette for at man skal kunne ha både aktive og avslappende dager. Sjekk inn. Pust ut. 

Les mer
 • Norgesferie
  Familieferie

  Hotel Ullensvang er det perfekte ferieparadis for familie. Med sitt store aktivitetstilbud som aktiviserer barna gjennom hele oppholdet samt muligheter til å kunne oppleve familieattraksjoner i nærområdet. 

  Les mer
 • Norgesferie
  Parferie

  En romantisk ferieopplevelse ved kanten av fjorden eller fjellet? Vi byr på aktiviteter og fasiliteter i kombinasjon med fantastiske omgivelser som enkelt legger til rette for romantikk.

  Les mer
 • Norgesferie
  Natur & Aktiv ferie

  Ved å legge oppholdet til oss har man valget mellom aktive eller avslappende feriedager. Naturskjønne Hardanger byr på fantastiske turalternativer med flere spennende aktiviteter. 

  Les mer
 • Norgesferie
  Avslappende ferie

  Sjekk inn. Pust ut.

  Les mer
 • Norgesferie
  Kulturopplevelser

  Ferie med et mangfold av kulturopplevelser. Hardanger har en spennende historie og lange tradisjoner og vi viser gjerne stolt frem vår innholdsrike historie. 

   

   

  Les mer
 • Norgesferie
  Kulinariske ferieopplevelser

  Opplev en kulinarisk ferieopplevelse i Hardanger. Oppdag den fantastiske Hardanger sideren og andre produkter som blir til med kvalitetsråvarer i bunn. 

  Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}