Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Covid-19 | Q & A

På denne siden vil du til enhver tid finne siste oppdatering på hvordan vi håndterer situasjonen for å kunne skape forutsigbarhet ovenfor våre gjester og få svar på det meste av det du måtte lure på og som kan påvirke ditt opphold hos oss.

På bakgrunn av en uoversiktlig situasjon hvor endringer og justeringer av restriksjoner og anbefalinger oppstår stadig, oppfordrer vi alle våre gjester om gjøre seg kjent med innholdet på denne siden noen dager før ankomst. 

 

Vær trygg på at vi tar helse og sikkerhet til våre gjester og ansatte på største alvor. Vi forholder oss til enhver tid til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og oppfordrer også alle våre gjester til å følge disse. Med hotellets store areal og fellesområder er det tilrettelagt for at man skal kunne holde god avstand mellom hverandre.

 

Vi ber alle våre gjester om å bli kjent med hotellets overordnede smitteverntiltak

 

Finn inspirasjon og bestill ditt opphold. 
Velkommen til Norgesferie hos oss. "Sjekk inn. Pust ut."

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}