Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Til deg som vi gjerne skulle ha ønsket velkommen

Kjære deg som ikke har fått anledning til å booke overnatting eller ikke får tatt turen innom. Den verdensomspennende pandemien setter dessverre stopper for at vi skal kunne ønske deg velkommen til oss for øyeblikket. 

Som følger av Covid-19 opplever vi som alle andre, å måtte gjøre tiltak som vi aldri ville kunne forutse. 

 

Vi som et fullservicehotell inspireres av å gjøre det vil liker aller mest, å yte vertskap samt å kunne ønske velkommen til gjester. Det er dette vi lever av og vi skulle under normale omstendigheter, gjerne ønsket velkommen til flere boende gjester samt de som er på gjennomreise eller oppholder seg i området. Dette lar seg dessverre ikke gjøre for øyeblikket. 

 

Lokale og nasjonale restriksjoner og anbefalinger er noe vi respekterer og ønsker å etterleve med formål om å bidra i dugnaden med å holde et lavt smittenivå. Som følger av dette har vi som hotell etter grundig kartlegging måtte gjøre mange valg som vi gjerne skulle vært foruten.

 

Til tross for Norgesferie og en etterspørsel som tilsier at vi skulle hatt dobbelt så mange rom og restaurantkapasitet for å dekke etterspørselen, har vi sett oss nødt til å gjøre det stikk motsatte, hvor vi har måttet redusere kapasiteten av rom vi kan tilby samt fjerne en god del av våre bord og stoler i restauranten. Dette med formål om å sikre en forsvarlig og kontrollert smittevern til glede for de gjestene som vi er så heldige å kunne få  ønsket velkommen og ikke minst ivareta sikkerheten ovenfor vårt personal.

 

Dette medfører at vi hver natt har ledige hotellrom som må stå tomme og Ullensvang Bad som gjerne skulle ha sett flere besøkende i bassengene. Vi skulle gjerne ønsket å tilby servering til alle turglade gjester som ønsker å premiere seg selv med noe forfriskende i hotellhagen, de som ønsker å ta turen innom for å kartlegge et mulig opphold til neste anledning eller de av våre gjennomreisende gjester som ønsker å mimre tilbake til et opphold man har hatt hos oss tidligere år. 

 

Men på bakgrunn av blant annet avstandsrestriksjoner, forsterkede renholdsrutiner og endringer i driftskonsept med formål om å redusere kontaktflater og risiko for smittespredning, har vi ikke hatt noen andre alternativ enn å gjøre valg som er i mot vår natur i disse tider. 

 

Etter en svært uforutsigbar år friskt i minne, føler vi oss privilegerte som har fått anledning til å kunne åpne opp og få våre ansatte tilbake i arbeid. Dette vet vi ikke er noe selvfølge og vi føler en sårbarhet samtidig som vi føler ansvaret med å holde hotellet åpent ovenfor våre gjester og ansatte. 

 

Vi takker for forståelsen og håper at vår håndtering med begrensninger, er med på å bidra til å få bukt med smitten. 
Vi ser frem til tiden hvor vi får gleden av å åpne våre dører til alle våre gjester og få mulighet til å ønske velkommen tilbake til Hotel Ullensvang.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}