Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Familieferie

Se bilder

Hotel Ullensvang er det perfekte ferieparadis for familie. Med sitt store aktivitetstilbud som aktiviserer barna gjennom hele oppholdet samt muligheter til å kunne oppleve familieattraksjoner i nærområdet. 

I Kinsarvik, 10 minutters kjøretur fra hotellet kan man besøke Mikkel & Mikkeline som har sin helt egen familiepark; Mikkelparken. Parken byr på aktiviteter og underholdning for hele familien. Familieparken er akkurat passelig stor, og liten nok til å være oversiktlig og koselig. 

 

Samtidig som man har tatt turen til Kinsarvik, kan man også oppsøke gokart-banen - en familieslager for de eldre barna og foreldrene. 

 

Eller hva med å få hele familien med på en padletur på Sørfjorden? Hardangerfjord Active er lokalisert like ved hotellet og byr på utleie av kajakk og tilhørende utstyr. Her kan man også leie sykkel. 

 

Hardanger forøvrig har flere tilbydere av arrangerte aktiviteter og aktive opplevelser som kan passe hele familien.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}