Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Kulinariske ferieopplevelser

Se bilder

Opplev en kulinarisk ferieopplevelse i Hardanger. Oppdag den fantastiske Hardanger sideren og andre produkter som blir til med kvalitetsråvarer i bunn. 

Hardanger byr på et spenn av kulinariske opplevelser og området har et stort utvalg autentiske og inspirerende småprodusenter som gjerne byr på smaksprøver. 

 

Den planlagte vinturen til Italia kan erstattes med en en Sidergårdsbesøk på en av mange sidergårder i Hardanger. Som gjest hos oss vil man gjennom sommeren ha mulighet til å bli med på et autentisk besøk til en Frukt & Sidergård lokalisert ovenfor hotellet. 

 

De Historiske - Hotel og Spisesteder, Siderklynga i Hardanger og The Fjords tilbyr i perioden 3. juni - 1. september 2021 en enestående opplevelsesreise, Sidersafari, med noe av det beste Norge kan tilby. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å nyte både prisvinnende sider, den prisbelønte hybridkatamaranen "Vision of the Fjords" samt et opphold i nasjonalromantiske omgivelser på Hotel Ullensvang!

 

Fjordcruise på Hardangerfjorden byr på muligheter til å hoppe av ved Ulvik, hvor man kan oppleve siderruten eller kanskje man velger å ta turen til Eidfjord hvor man kan smake fristende DolceVidda italiensk iskrem og samtidig kanskje vurdere å innta en bedre lunsj på en av flere serveringssteder i Eidfjord.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}