Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Natur & Aktiv ferie

Se bilder

Ved å legge oppholdet til oss har man valget mellom aktive eller avslappende feriedager. Naturskjønne Hardanger byr på fantastiske turalternativer med flere spennende aktiviteter. 

Sjekk utvalget av hva Hardanger har å tilby av både fjell- og naturopplevelser samt aktiviteter for en hver smak. 

 

Hva med å gå i fotsporene til H.M. Dronning Sonja sin tursti, "Dronningstien"? En majestetisk fjelltur som for de fjellvante oppleves som spektakulær og annerledes enn mange andre turer man har opplevd, og for de som er noe mindre fjellvante, en mestringsfølelse som man sent vil glemme og hvor man iløpet av turen blir premiert av panorama utsikt. Ved retur på hotellet har man fortjent en servert forfriskning på fjordterrassen eller kanskje man ønsker å tøye ut med vannsofamassasje eller en dukkert i Sørfjorden. 

 

Hva med en ny turdag dagen etter? Nå er kanskje tiden for å endelig realisere drømmene om å stå ytterst på Trolltunga og endelig få tatt selfiene?
Man kan i samme slengen krydre turen med å gå turen via Ferrata og benytte seg av muligheten til en luftig Zipline økt samtidig

 

Hardanger kan utenom de mest kjente turopplevelsene by på et stort antall bortgjemte turer som alle kan nåes med Hotel Ullensvang som sentrum. Vi kommer gjerne med tips og forslag til noen av våre favoritter. 

 

Hva med sommerskisenter? Folgefonna Sommerskisenter byr på fantastiske omgivelser og flotte løyper. Hva med å å benytte anledningen til brevandring på Norges tredje største isbre?

 

Ved å bo hos oss har man tilgang til å både kunne komme seg opp i luften, enten ved helikopter sightseeing i fantastiske Hardanger eller hva med å oppsøke vindtunnelen hos Voss Vind? Ønsker man å forholde seg til det våte element finnes det en rekke tilbydere av aktiviteter i elver og fjorder, deriblant kajakkpadling med Hardangerfjord Active. Om det er ønskelig med noe mer spenning og fart, kan kanskje Best Adventure med aktiviteter som elvepadling, rafting eller fossefallhopp være tingen for deg. 

 

Den planlagte vinturen til Italia kan erstattes med en en Sidergårdsbesøk på en av mange sidergårder i Hardanger. Bli gjerne med på sidersafari og smak på "Norges champagne"! Utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger kan by sansene ved å smake deg gjennom et nydelig utvalg av sider fra Hardanger kombinert med fjordcruise, flott natur og god mat. Som gjest hos oss vil man gjennom sommeren ha mulighet til å bli med på et autentisk besøk til en Frukt & Sidergård lokalisert ovenfor hotellet. 

 

Strandferien i Spania kan erstattes med hotellets fjordhage med tilhørende sandstrand og fjordterrasse. Solsenger, parasoller og servering ordner vi selvsagt med. Om det mot formodning skulle være en av dagene hvor man ikke har middelhavstemperaturer kan man kanskje vurdere å stige ombord Hardanger fjordcruise fra hotellets kaianlegg. Hva med en ekskursjon til Norsk Natursenter samt å oppleve stupet av Vøringsfossen. Eller kanskje man allerede hopper av i Ulvik for å oppleve Siderruten

 

 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}