Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Parferie

Se bilder

En romantisk ferieopplevelse ved kanten av fjorden eller fjellet? Vi byr på aktiviteter og fasiliteter i kombinasjon med fantastiske omgivelser som enkelt legger til rette for romantikk.

Hva med å oppleve nasjonalromantiske omgivelser ved å oppleve en av de mange stiene rundt hotellet. På fruktstien er man omkranset av over en halv million frukttrær som sammen med fantastisk selskap og omgivelser, enkelt kan oppfatte tilværelsen som å være i paradis. 

 

Eller hva med å sammen sette seg som mål og motivere hverandre til å nå toppen av fjellpartiet ovenfor hotellet og sammen nyte følelsen av å nå toppen og kanten av Hardangervidda? Om anledningen byr seg kan man også velge å gå litt over fjellplatået og nyte ren, frisk fjelluft i fantastiske omgivelser. Kanskje det blir tid til en dukkert i et fjellvann også?

 

Eller hva med å bare slappe av nede ved fjordkanten? I tillegg til hotellets fjordterrasse og sandstrand med solsenger og tilhørende oppvartning, kan man vurdere om man skal begi seg på en tur i en av hotellets ro- og trøbåter og nyte stillheten av blikkstille fjord. Eller hva med å teste ut kajakkpadling hos Hardangerfjord Active? 

 

Bli med på sidersafari og smak på "Norges champagne"! Utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger kan by sansene ved å smake deg gjennom et nydelig utvalg av sider fra Hardanger kombinert med fjordcruise, flott natur og god mat.

 

Om man heller ønsker å dele en smaksrik iskrem, DolceVidda italiensk iskremeri i Eidfjord eller oppleve en sprudlende Siderrute i Ulvik, stiger man ombord på Hardanger Fjordcruise fra hotellets kaianlegg på formiddagen og returnerer tilbake til hotellet på ettermiddagen, hvor man da har tid en avslappende vannsofamassasje i Ullensvang Bad

 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}