Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Om hotellet

Se bilder

Hotel Ullensvang har 170 rom, alle med unik utsikt. Hotellet balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter.

 

Hotel Ullensvang hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen.

 

Se veibeskrivelse for oversikt over tilkomst til hotellet. 

 

Husdyr

Med hensyn til andre gjester med astma og allergi, tillater vi dessverre ikke hund eller andre kjæledyr på hotellet. Unntaket er førerhund hvor vi ber om at det fremlegges dokumentasjon ved ankomst. 

Vi er gjerne behjelpelig med å presentere mulige alternativer som kan passe din hund.

 

Les mer
 • Om hotellet
  Håndtering av Koronapandemien

  På denne siden kan du til enhver tid finne siste oppdatering på hvordan vi håndterer situasjonen for å kunne skape forutsigbarhet ovenfor våre gjester. 

  På bakgrunn av en uoversiktlig situasjon hvor endringer og justeringer av restriksjoner og anbefalinger oppstår stadig, oppfordrer vi alle våre gjester om gjøre seg kjent med innholdet på denne siden noen dager før ankomst. 

   

  Les mer
 • Om hotellet
  Smitteverntiltak | Hotel Ullensvang

  Følgende overordnende smitteverntiltak er innført på Hotel Ullensvang i forbindelse med Covid-19. Vi ber alle våre gjester og ansatte om å bidra til å sikre en trygge og sikre omgivelser for alle sammen.  

  Les mer
 • Om hotellet
  Historie

  Fra én halmseng til et moderne hotell med mange fasiliteter. Hotellet har siden den spede begynnelse i 1846 blitt utviklet til et full-service hotell med 170 hotellrom, stor aktivitetsavdeling med blant annet Ullensvang Bad, gourmetrestaurant og konferansesenter.

  Les mer
 • Om hotellet
  Veibeskrivelse & Parkering

  Slik kommer du hit.

  Les mer
 • Om hotellet
  Husdyr | Hund

  Hotel Ullensvang tillater ikke adgang til dyr på hotellets fasiliteter og hageområder. Dette med hensyn til andre gjester med astma og allergi.
  Men vi er gjerne behjelpelig med å komme med forslag til mulige løsninger som kan vurderes i forbindelse med et opphold hos oss. 

  Les mer
 • Om hotellet
  Miljø & Bærekraft

  Hotel Ullensvang har vært sertifisert med miljømerket Miljøfyrtårn siden 2012. Miljøfyrtårn gir en troverdig miljøprofil for de som vil ta et miljøansvar utover det myndighetene krever. Ledelsen med hele staben er opptatt av bærekraft og vi tar ansvar i vår daglige drift.

  Les mer
 • Om hotellet
  Personvernerklæring

  Vi respekterer ditt personvern og er opptatt av å verne om personopplysningene til våre gjester! Denne personvernerklæring forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

  Les mer
 • Om hotellet
  Informasjonskapsler

  Hotel Ullensvang benytter seg av informasjonskapsler for å gi våre brukere en best mulig brukeropplevelse på våre nettsider og for å kunne tilpasse innhold fra Hotel Ullensvang i forskjellige sammenhenger.

   

   

   

  Les mer
 • Om hotellet
  Jobb på Hotel Ullensvang

  Ønsker du å søke jobb hos oss?

  Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}