Om hotellet - Godt å vite!

Hotel Ullensvang har 168 rom, alle med unik utsikt. Hotellet er familiedrevet over fem generasjoner og balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter.

Hotel Ullensvang hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen.

Se veibeskrivelse for oversikt over tilkomst til hotellet.

 

VEISTENGNING

Riksvei 13,  4km sør fra Hotel Ullensvang (mot retning Odda), er under utbedring og vil i perioder være stengt.

Dette påvirker våre gjester som kommer fra sør (via Odda). Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon og for å få tilsendt stengningstider. 

Stengetidene på dagtid er som følger:
Mandag – torsdag: 08.30 – 12.45 og 16.15 – 21.00
Fredag og lørdag: 08.30 – 12.45 

Åpen for gjennomkjøring: 10.30 - 10.50 / 17.30 - 18.00 / 20.00 - 20.15
Manuell dirigering kan forekomme under åpen veg.

Stenging på natt:

Søndag - torsdag: 23.30 - 05.00 (neste dag).

For mer og til enhver tid oppdatert informasjon for åpnings-/ stengningstider, se nettsiden til Statens Vegvesen – www.vegvesen.no samt nettsiden til Ullensvang Herad – www.ullensvang.herad.no 

 

Husdyr

Vi tillater dessverre ikke dyr på hotellets eiendom. Vi er gjerne behjelpelig med å videreformidle kontakt til dyrekennel i nærområdet.

 

Kredittkortgebyr

Vi aksepterer alle ordinære kredittkort i tillegg til norske bankkort. Gjester som betaler med American Express eller Diners, vil bli belastet med 1% kredittkortgebyr. Betaling med andre betalingskort vil ikke bli belastet gebyr.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}