Om hotellet - Godt å vite!

Hotel Ullensvang har 168 rom, alle med unik utsikt. Hotellet er familiedrevet over fem generasjoner og balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter.

Hotel Ullensvang hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen.

Se veibeskrivelse for oversikt over tilkomst til hotellet.

 

VEISTENGNING

Riksvei 13,  4km sør fra Hotel Ullensvang (mot retning Odda), er under utbedring og vil i perioder være stengt.

Dette påvirker våre gjester som kommer fra sør (via Odda). Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon og for å få tilsendt stengningstider. 

Stengetidene på dagtid er som følger:
Mandag – torsdag: 08.30 – 12.45 og 16.15 – 21.00
Fredag og lørdag: 08.30 – 12.45 

Åpen for gjennomkjøring: 10.30 - 10.50 / 17.30 - 18.00 / 20.00 - 20.15
Manuell dirigering kan forekomme under åpen veg.

Stenging på natt:

Søndag - torsdag: 23.30 - 05.00 (neste dag).

For mer og til enhver tid oppdatert informasjon for åpnings-/ stengningstider, se nettsiden til Statens Vegvesen – www.vegvesen.no samt nettsiden til Ullensvang Herad – www.ullensvang.herad.no 

SOMMER 2018: Veistrekningen vil i perioden 9. juli til 5. august være åpen for fri ferdsel.

 

Husdyr

Vi tillater dessverre ikke dyr på hotellet. Unntaket er førerhund hvor vi ber om at det fremlegges dokumentasjon ved ankomst.

 

Kredittkortgebyr

Vi aksepterer alle ordinære kredittkort i tillegg til norske bankkort. Gjester som betaler med American Express eller Diners, vil bli belastet med 1% kredittkortgebyr. Betaling med andre betalingskort vil ikke bli belastet gebyr.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}