Om hotellet

Se bilder

Hotel Ullensvang har 168 rom, alle med unik utsikt. Hotellet er familiedrevet over fem generasjoner og balanserer sine rike tradisjoner med moderne fasiliteter.

Hotel Ullensvang hadde sin spede begynnelse i 1846. I dag har hotellet fasiliteter som flotte Ullensvang bad, egen tennishall og en restaurant med mat tuftet på fantastiske lokale råvarer. Med sin lokasjon midt i Hardanger er hotellet det perfekte stedet for å oppleve regionen.

Se veibeskrivelse for oversikt over tilkomst til hotellet. 

 

Husdyr

Vi tillater dessverre ikke dyr på hotellet. Unntaket er førerhund hvor vi ber om at det fremlegges dokumentasjon ved ankomst.

 

Les mer
 • Om hotellet
  Historie

  Fra én halmseng til et moderne hotell med mange fasiliteter. Hotel Ullensvang er et familiedrevet hotell gjennom fem generasjoner

  Les mer
 • Om hotellet
  Veibeskrivelse

  Slik kommer du hit.

  Les mer
 • Om hotellet
  Miljø & Bærekraft

  Hotel Ullensvang har vært sertifisert med miljømerket Miljøfyrtårn siden 2012. Miljøfyrtårn gir en troverdig miljøprofil for de som vil ta et miljøansvar utover det myndighetene krever. Ledelsen med hele staben er opptatt av bærekraft og vi tar ansvar i vår daglige drift.

  Les mer
 • Om hotellet
  Personvernerklæring

  Vi respekterer ditt personvern og er opptatt av å verne om personopplysningene til våre gjester! Denne personvernerklæring forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

  Les mer
 • Om hotellet
  Informasjonskapsler

  Hotel Ullensvang benytter seg av informasjonskapsler for å gi våre brukere en best mulig brukeropplevelse på våre nettsider og for å kunne tilpasse innhold fra Hotel Ullensvang i forskjellige sammenhenger.

   

   

   

  Les mer
 • Om hotellet
  Jobb på Hotel Ullensvang

  Ønsker du å søke jobb hos oss?

  Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}