Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Håndtering av Koronapandemien

På denne siden kan du til enhver tid finne siste oppdatering på hvordan vi håndterer situasjonen for å kunne skape forutsigbarhet ovenfor våre gjester. 

På bakgrunn av en uoversiktlig situasjon hvor endringer og justeringer av restriksjoner og anbefalinger oppstår stadig, oppfordrer vi alle våre gjester om gjøre seg kjent med innholdet på denne siden noen dager før ankomst. 

 

Vær trygg på at vi tar helse og sikkerhet til våre gjester og ansatte på største alvor. Vi forholder oss til enhver tid til helsemyndighetenes råd og anbefalinger og oppfordrer også alle våre gjester til å følge disse. Med hotellets store areal og fellesområder er det tilrettelagt for at man skal kunne holde god avstand mellom hverandre.

 

Vi ber alle våre gjester om å bli kjent med hotellets overordnede smitteverntiltak
 

 

REDUSERT DRIFT - FASILITETER OG TILBUD:

På bakgrunn av nasjonale og lokale restriksjoner og retningslinjer, vil man som gjest oppleve at matservering, fasiliteter og andre tilpasninger kan fravike fra vårt normale konsept. Det vi derimot kan garantere er at vår stab vil tilby like godt vertskap som alltid og legge til rette for et fint opphold hos oss. 

 

De fravikende tilpasningene forhold til vår normale drift vil opprettholdes frem til myndighetene åpner opp innførte restriksjoner. 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}