Husdyr | Hund

Hotel Ullensvang tillater ikke adgang til dyr på hotellets fasiliteter og hageområder. Dette med hensyn til andre gjester med astma og allergi.
Men vi er gjerne behjelpelig med å komme med forslag til mulige løsninger som kan vurderes i forbindelse med et opphold hos oss. 

Vi har stor forståelse for at hver gjest med sitt husdyr, som ansees som en del av familien, har ulike behov og tilpasninger. 

 

For de tilfeller hvor hunden kan bo i bilen om natten, er vi gjerne behjelpelig med å reservere en lun parkeringsplass i vårt garasjeanlegg - så lenge vi får beskjed i god tid før ankomst for reservering.

 

I andre tilfeller har man god erfaring med å plassere hunden på en gård og vi henviser til et eksternt tilbud som Tessas Eplegård tilbyr - lokalisert nedre Børve, 10 minutter sør for Lofthus i bil. Gården ligger et stykke unna hovedveien i et gårdsnabolag i skogkanten. 

 

Gårdseierene har erfaring med tidligere hundepass og tar med seg hundene rundt og tillater å ha hunden med inn i huset. 

Prisen er kr. 500,- i døgnet og forsikring er inkludert. 

 

For mer informasjon om tilbudet og videre avtaler - kontakt "Tessa" Therese Angel Mæhle på telefon 978 79 384 eller pr. e-post: tessasapplefarm@gmail.com 
(Det presiseres at Hotel Ullensvang ikke tar ansvar for bestillinger/levering utført direkte hos andre, eksterne aktører).

 

For bilder og mer informasjon - sjekk "Tessas eplegaard" sin facebook side

 

Veibeskrivelse: 
Følg RV13 sørover fra Lofthus og følg skilt til Øvre Børve til Børvevegen 2, 5773 Hovland.

 

 

Unntak for gjester med førerhund på Hotel Ullensvang:

For gjester som informerer i forkant og fremlegger dokumentasjon ved ankomst.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}