Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Praktisk informasjon

På denne siden finner du praktisk informasjon som du som gjest på Hotel Ullensvang kan få nytte for. 

 

Inn- og utsjekk
Innsjekk fra kl. 15:00 ankomstdag. Utsjekk innen kl. 12:00 avreisedag (sen utsjekk kan bestilles ved tilgjengelig kapasitet). 

 

Parkering
Våre boende gjester har fri tilgang til hotellets inne- og utendørs parkeringsplasser.

 

Røykfritt hotellrom
Hotellrom med tilhørende balkonger er røykfrie. Det kan røykes på fellesområde i hagen hvor det er askebeger tilgjengelig. På kveldstid er varmelampene utenfor hovedbaren tent. 

 

Internett
Alle våre gjester har mulighet til å koble seg på hotellet sitt trådløse internettsystem som er gratis for boende gjester. Påloggingsinformasjon gis i resepsjonen. 


Kleskode i spisesalen
Med respekt og hensyn til alle våre gjester i spisesalen, ber vi om at menn må ha langbukser og t-skjorte/skjorte - for kvinner gjelder generelt pent antrekk. 

 

Strykerom
Vi har eget strykerom tilgjengelig på dagtid.

 

Aktivitetsavdeling
Hotellets store aktivitetsavdeling byr på aktiviteter for store og små. Den store badeavdelingen med tilhørende fasiliteter, trimrom, bordtennis, lekerom samt båter (sommersesong) er fritt tilgjengelig for våre boende gjester.
I tillegg kan man leie tennis- og squashbane – inkludert i leien er rackets/ball.
Vi tilbyr også bowling ved bestilling i forkant av oppholdet. For mer informasjon om vårt aktivitetstilbud – klikk her.

 

Måltider
Tidspunkt for måltider i spisesalen på Hotel Ullensvang er som følgende:
Frokost: mandag – lørdag: kl. 07:00 – 10:00 (søndag til kl. 10:30)
Dagens lunsj: alle dager kl. 13:00 – 14:30
Dagens middag: alle dager kl. 19:00 – 21:00

Lobbybaren er åpen hver dag mellom kl. 08:00 - 22:00 og tilbyr blant annet småretter i form av varme- og kalde smørbrød.
For mer informasjon om vårt restaurant og bartilbud - klikk her.

 

Spesielle behov
Eventuelle allergier, matintoleranse, andre spesielle behov bes opplyst snarest mulig og senest 24 timer før ankomst for å kunne forvente tilrettelegging fra hotellets side.

 

Tilsyn av barn
Hotel Ullensvang er et familiehotell og barn er velkommen sammen med voksne. Vi ber deg som voksen ta ansvar og påse at støy og forstyrrelser holdes til et minimum, og at det vises hensyn til resterende gjester og at deres eiendeler og privatliv respekteres. 

 

Ansvar for skade på hotelleiendom
Gjesten, eller den som er garantist for hotellgjest, er ansvarlig ved en forårsaket skade på inventar eller hotelleiendom som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden av gjest. 
Hotellrommene (inkl. balkonger) ved Hotel Ullensvang er røykfrie. Dersom røyking eller andre tilfeller som krever ekstra rengjøring av rom, vil gjest bli belastet NOK 3000,- (evt. et større beløp om skade på eiendom tilsier dette).

 

Medbrakt alkohol
Hotel Ullensvang har skjenkebevilling og rettigheter til å servere alkohol på hotellets eiendom. Hotellet plikter derimot å inndra medbrakt alkohol når loven ikke blir fulgt. Konfiskert alkohol vil ikke bli levert tilbake. 

 

Betaling
Betaling utføres ved avreise om ikke annet er avtalt på forhånd av opphold. 
Bank/kredittkort blir autorisert ved ankomst som en garanti på betaling. 

 

Kredittkortgebyr
Hotel Ullensvang aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa, MasterCard, American Express (AMEX), Diners og Eurocard.
Våre gjester som betaler med AMEX eller Diners, vil bli belastet med 1% kredittkortgebyr. Betaling med ordinært bankkort (debetkort) vil ikke bli belastet med gebyr. 

 

Kameraovervåkning
Hotellet er kameraovervåket for å ivareta din og de ansattes sikkerhet. Opptakene spilles av og gjennomgås ved behov.

 

Husdyr
Vi tillater dessverre ikke dyr på hotellet. Unntaket er førerhund hvor vi ber om å få fremlagt dokumentasjon ved ankomst.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}