Hotellet åpner 21. mai / 29. mai og fra alle dager 5. juni, innsjekk kl.15:00. Ullensvang Bad åpner 15. juni. Midlertidige avbestillingsvilkår og informasjon

Sesongåpning utsatt til 21. mai | Korona-pandemi

Hotel Ullensvang åpner opp for sesongen Kristi Himmelfartsdag, torsdag 21. mai 2020 og ønsker velkommen til opphold i forbindelse med to langhelger i mai måned. 

Vi har gledet oss stort til å kunne åpne dørene for gamle og nye gjester til palmehelgen. Gjennom stengeperioden i vinter har hele staben jobbet med både vedlikehold og konseptutvikling, med akkurat denne helgen for øyet. Og så kom korona-viruset…

 

Den verdensomspennende pandemien gjør at vi dessverre ikke kunne åpne som planlagt. Vi har nå besluttet oss for å sesongåpne til Kristi Himmelfartsdag, torsdag 21. mai og holde åpent påfølgende to helger, før vi åpner helt opp for sommersesongen fredag 5. juni 2020.
Innsjekk fra kl. 15:00. 

Covid-19: Informasjon rundt håndtering, sikkerhet og hvordan ditt opphold påvirkes samt endrede avbestillingsvilkår

 

At vi måtte permittere vår flotte stab nå føles surrealistisk. Men vi ønsker å bidra i den store dugnaden som må til for å få bukt med koronasmitten, samtidig som vi beklager konsekvensene dette får for gjester og for våre dyktige medarbeidere.

 

Vi håper å kunne se mange av dere her på Hotel Ullensvang når vi kan åpne dørene.
Til da, ta godt vare på hverandre! 

 

Alle våre gjester som har booket for dager hvor hotellet holdes stengt vil fortløpende bli kontaktet av oss. Vi ber om forståelse for noe lengre behandlingstid.
Vår bookingavdeling er bemannet mandag – fredag, kl. 08:30 – 15:30.

 

Kontakt vår bookingavdeling, fortrinnsvis pr. e-post: ullensvang@hotel-ullensvang.no eller pr. telefon: +47 53 67 00 00

 

Vi forbeholder oss retten til at ytterligere endringer kan oppstå basert på utvikling av pandemien og myndighetenes rettledelser. 

 

Finn inspirasjon og bestill ditt opphold. 
Velkommen til Norgesferie hos oss. "Sjekk inn. Pust ut."

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}