Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Sprudlende Dronningstiweekend med transport

Se bilder

Hos oss kan man kombinere to Norgeskjente opplevelser:

HARDANGERSIDER & DRONNINGSTIEN!

 

Hver helg i perioden juli - september kan man oppleve en sprudlende Dronningstiweekend, hvor hotellet ordner nistepakke og transport til startpunktet for den majestetiske turopplevelsen.

 

Ankomst fredag: 

Sjekk inn på hotellet og benytt deg av en av våre mange fasiliteter. 

Benytt gjerne ettermiddagen til å utforske en av flere muligheter til å oppleve de edle dråpene av sider som finnes i området. Hva med besøk på en sidergård eller kanskje en sidersafari på Hardangerfjorden? Området byr på et utvalg sprudlende alternativer gjennom sesongen. 

 

Avslutt fredagskvelden med middag på hotellet og nyt sensommeren i fjordhagen. 

 

Turdag lørdag:

Etter en bedre hotellfrokost er man klar for en majestetisk turopplevelse! Nistepakken er ferdig smurt og termosen fylt opp og leveres ut ved avreise. Bussen står klar kl. 09:00 og transporterer våre turglade gjester til startpunktet for turen. 

 

De neste timene vil man nyte i norsk natur på sitt beste. Turen som går ved kanten av den mektige Hardangervidda, gir spektakulære utsiktspunkt over Hardangerfjorden og Folgefonna. 

 

Ved topp-punktet på "Duk" - 1107 meter over fjorden - påbegynner nedstigningen til Lofthus. Fossefall, Munketreppene og fruktdyrking vil prege avslutningsetappen. Med et besøk på en sidergård eller sidersafari dagen i forveien, vil turen få ekstra dimensjoner med mer kunnskap og historie om "Norges største fruktbygd" som etter hvert kommer til syne. 

 

Vell tilbake på hotellet ventes avkobling i Ullensvang Bad med blant annet oppvarmede relaxesenger og panorama badstue. Alternativet vil være å oppsøke enda flere sideropplevelser før kvelden avsluttes med en bedre middag og muligheten til å nyte stillheten ved fjordkanten. 

 

Avreise søndag:

Om man kjenner gårsdagens tur i kroppen - oppsøk gjerne vannsofamassasjen i Ullensvang Bad før avreise.

 

DETALJERT INFORMASJON FOR SELVE TUREN OG OPPHOLDET: 

H.M. Dronning Sonja sin panoramatur, også kjent som "Dronningstien" er den eneste turen som kan tituleres med H.M. Dronning Sonja. 

Siden midten av 1990-tallet har Dronningen gjennomført turen i fjellet rundt Hotel Ullensvang enten til fots eller på ski. Dronningstien har blitt en av Dronningens favoritter. Ordet panorama beskriver utsikten fra Dronningstien i all sin prakt, med utsikt mot Sørfjorden, Odda, Folgefonna, Hardangerbrua og Eidfjord. Man ser også over til Kvanndal og Utne, og fjorden inn mot Kinsarvik. Turen tar mellom seks til åtte timer. Husk gode sko og varme klær om sesongen tilsier det. 

 

 

Pris for Sprudlende Dronningstiweekend 2021

Weekendopphold fredag – søndag: fra kr 2930,-
1-døgnspris: fra kr. 1465,-

Transport, nistepakke og middag kan tillegges som pakke ved bestilling av opphold i forbindelse med helgeopphold på vår nettside. Siderarrangement kommer i tillegg, hvorav eksterne arrangement vil variere ut i fra sesong.

 

Prisen er per person i dobbeltrom og inkluderer følgende:
• Overnatting med frokost.
• Badeavdeling for hele familien.
• Oppvarmede svømmebasseng både inne og ute.
• 88 m lang oppvarmet svømmekanal.
• Egen bade-/ relaxavdeling for voksne.
• Tilgang til hotellbaren.
• Gratis parkering.
• Fjordterrasse.
• Bordtennis og Fotballbord.
• Aktiviteter (supplement): tennis, squash, golfsimulator, biljard. 

 

TIPS FOR TUREN: 
Med kaldere høstvær fra september, er det svært viktig at man har gode og varme klær og sko. 

 

Lørdag 18. og 25. september vil våre gjester få gleden av et lokalt turfølge på to personer. De lokale vil legge til rette for en god og sikker tur.

 

Mer informasjon om selve turen - sjekk nærmere på vår nettside.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}