Årets perfekte gave - kjøp gavekort hos oss (2 års gyldighet).

Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Stemningsfylt og avslappende førjulshelg

Se bilder

Legg årets alternativ til julebord hos oss. 

Vi sikrer julestemningen med pyntet hotell, masse levende lys, nisseorkester som spiller inn høytiden og ikke minst, velsmakende julemat og drikke i stemningsfylte omgivelser. Dette i kombinasjon med våre mange fasiliteter tilsier en innholdsrik førjulshelg hos oss. 

Som følger av situasjonen rundt Covid-19 blir 2020 året hvor vi fraviker fra vårt tradisjonelle julebord. Julebordsbuffet, liveband, underholdning og skjenking langt ut i sene nattetimer lar seg ikke gjøre. 

 

Derimot tilbyr vi et alternativ som i enda høyere grad setter fokus på skape en koslig og samlende ramme for våre førjulsgjester, hvor matopplevelsene til tross for restriksjoner, skal innfri. Ta med kjæresten, vennegruppen, kollegagruppen eller storfamilien til en hyggelig og trygg oppladning til julehøytiden. 

 

Ullensvang Bad byr på oppvarmede inne- og utefasiliteter med mulighet for nattbad - helt frem til kl. 23:00 ankomstdagen fredag (utendørsavdeling frem til kl. 21:30). Nyt omgivelsene i kveldsmørket i vår store bade- og velværeavdeling med et fascinerende og avslappende fargespekter av lys i våre basseng samt levende lys ved bassengkanten.

 

Etter en velsmakende hotellfrokost med påfølgende aktiviteter som Ullensvang Bad, tennis, squash eller kanskje en liten utflukt i Lofthus bygden, serveres det en lett lunsj mellom kl. 13:00 - 14:30.

 

Kl. 15:00 har man anledning til å få innblikk og smake en del av det norske sider-eventyret ved å besøke Alvavoll Frukt- og Sidergård for en autentisk opplevelse. Påmelding gjøres i forkant (kr. 295,- pr. person).

 

Etterhvert som det lir mot kveld lyser bålpannen og faklene opp og hotellet byr på gløgg sammen med "Nisseorkesteret" som spiller opp til en stemningsfylt førjulstid. 

 

Den tradisjonelle julematen er like velsmakende, men presenteres på en noe alternativ måte lørdagskveld hvor forrett og dessert blir servert ved bordet. For å sikre våre gjesters ønske om sin julefavoritt, vil pinnekjøttet, svineribbe, lutefiske og smalahove bli utlevert sammen med passende tilbehør direkte fra kokken på en smittevernforsvarlig måte.

 

Etter endt måltid er det å nyte godt selskap i en av våre mange salonger eller nyte atmosfæren med stemningsfylt spilleliste i baren frem til kl. 02:00 (med forbehold om lokale/nasjonale innskrenkninger). 

 

Dagen etter kan man gjerne ta morgenbadet i god form fra kl. 06:00 før en bedre hotellfrokost. 

Sjekk inn. Pust ut. 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}