Bergen - Inngangsporten til Fjord Norge

Bergen ligger i hjertet av Fjord-Norge og er en sjarmerende by med mye historie og flotte severdigheter.

Bergen er rik på tradisjon og historie og fylt med sjarm og atmosfære, trehus, trange smågater og en travel havn med duften av havsalt i luften.

Bergen er også en Europeisk kulturby med mange kulturelle arrangementer i løpet av året. Bergen er verdt å oppleve til fots. Å rusle gjennom de gamle gatene og smugene hvor mennesker har levd i århundrer er en opplevelse i seg selv.  

Du vil se et mylder av små trehus, brosteinsgater med steintrapper i de bratteste delene og blomster overalt. Stopp på fiskemarkedet og bland deg med folkemengden. Spaser langs trehusene på Bryggen til den gamle festningen Bergenhus eller besøk et av Bergens mange museum og gallerier.

Troldhaugen, hjemmet til komponisten Edvard Grieg, er også åpen for besøkende året rundt. Og fra sentrum er det ikke langt til fjellene Fløyen og Ulriken eller noen av de andre syv fjellene som danner bakteppet til byen. Den panoramiske utsikten over byen, fjorden og havet tar pusten fra deg.

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}