Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Bilferie i Norge med De Historiske

Se bilder

I en og samme bestilling kan De Historiske Hotel og Spisesteder tilby deg overnatting, måltider og opplevelser hos flere av medlemsbedriftene.

De korte rundturene bestilles via De Historiske sine websider, og betales med kort. Turene er satt opp med tanke på deg som er på bilferie i Norge, og i tillegg til historiske hotell- og spisesteder tar vi deg med gjennom vakker norsk natur.

 

Pakkene er skreddersydde med fokus på ulike tema. De Historiske Hotel og Spisesteder kan friste med gode smaksopplevelser, romantisk weekend, Nasjonale turistveger, historiske båter eller aktiviteter som sykkeltur på Rallarvegen. Kortferiene kan gjennomføres som weekendturer eller midtuke – det som passer best for dere.

Hotel Ullensvang er en del av 3 av disse kortferiene:

 

Utne / Lofthus: TROLLTUNGA

  

Sandnes / Suldal / Lofthus / Voss: Discovery Route

 

Geilo / Lofthus / Utne: Nasjonal turistveg Hardangervidda og Hardanger

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}