Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Flåmsbanen - Norge i ett nøtteskall

Denne turen tar deg til de høye fjellene, de dype fjordene og gjennom de nydelige dalene.

Med start på Hotel Ullensvang er første stopp Voss, der du må bytte fra buss til tog.

 

Bergensbanen tar deg fra de nordligste delene av Hardangervidda høyfjellsplatå til Myrdal stasjon. Etter ett kort togbytte starter den store opplevelsen av Flåmsbanen.

 

På veien ned til den nydelige landsbyen Flåm, spør man seg hvordan det er tenkelig å bygge en jernbane i dette ville landskapet? Etter en pause i Flåm vil en båt ta deg på seiling på Aurland- og Nærøyfjorden.

Disse fjordene er så trange at man kan forestille seg en kniv har laget et kutt i mellom de høye fjellene. I Gudvangen ved enden av Nærøyfjorden venter en buss på å ta deg tilbake til Hotel Ullensvang etter en dag fylt av uforglemmelige opplevelser.

Spesifikk informasjon om turen og offentlig transport finner du her: www.norwaynutshell.com

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}