Covid-19 | Hotel Ullensvang ønsker gjester velkommen. Les mer om våre smitteverntiltak

Sidersafari på Hardangerfjorden

Se bilder

Bli med på sidersafari og smak på "Norges champagne"! Utforsk hva nasjonalromantiske Hardanger kan by sansene!

«Sider frå Hardanger» er en beskyttet geografisk betegnelse på linje med Calvados eller Champagne. Den unike sideren har fått en renessanse og er blitt et prisvinnende høykvalitetsprodukt.

 

I Hardanger er det 19 siderprodusenter som lager hver sin unike sider, basert på sin historie og sine epler. I samarbeid med våre historiske hoteller, The Fjords og sidergardene i Hardanger har De Historiske skreddersydd pakker som inkluderer både gardsbesøk, sidersmaking og båttur med den prisbelønte hybridbåten Vision of the Fjords. 

 

Her kan du nyte Norges champagne, besøke flere av siderprodusentene og få en innføring i produksjon, kultur og smak. Du kan selv velge hvilken pakke som passer for deg. Pakkene er både med og uten overnatting, og av varierende lengde. Les mer om de ulike pakkene her. 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}