Ulvik siderrute

Den eneste frukt- og siderruten i Norge finner du i Ulvik i Hardanger. Tre garder – mange opplevelser. Alle gardene tar imot grupper etter avtale for omvisninger og smaksprøver, og legger vekt på å gi ulike opplevelser.

Hardanger Saft- og Siderfabrikk

Tradisjonell fruktgård med store produksjon av eplemost og sider, moderne brenneri for produksjon av eplebrennevin. Arrangerer omvising med smaksprøver. Ved omvisinga blir det fortalt om fruktproduksjonen på gårde samt fremvisning og forklaring av produksjonen av eplemost, sider, likør, dessertvin og brennevin. Det blir servert smaksprøver av eplemost, sider og brennevin, og gruppen får omvising i produksjonsrommene (tanker, utstyr, brenneriet, etc.). 

Omvisingen tar ca. 1 time. Hardanger Saft- og Siderfabrikk kan ta imot 10 - 90 personer samtidig. Omvisningen må forhåndsbestilles. Gards-restaurant for servering av grupper på inntil 80 personer. Forhåndsbestilling. Les mer på hardangersider.no.

 

Syse Gard

Livskraft og tradisjon i et nyskapende gårdsmiljø. Allsidig gård med produksjon av frukt og lammekjøtt foredlet og solgt i egen gårds utsalg. Les mer på sysegard.no

 

Ulvik Frukt & Cideri

Fruktproduksjon med mange gamle eplesorter på gården gir stor bredde i egenproduksjon av juice og sider med ulike smaksopplevelser. Les mer på hakastadsider.no.

 

Les mer www.siderruta.no

 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}