Norsk Natursenter

Norsk Natursenter er et spennende opplevelsessenter for norsk natur, klima og miljø - og et besøkssenter for Hardangervidda Nasjonalpark. 

Utstillingene er basert på interaktive og utradisjonelle akvarium. Gå ikke glipp av superfilmen til Ivo Caprino som spilles på en 225-graders skjerm og viser spektakulære fjorder, fjell og fossefall.

Natursenteret formidler kunnskap og erfaringer om biologi, isbreer, arkeologi og ornitologi. Senteret gir en unik opplevelse og er den mest besøkte menneskelagde attraksjonen i Hardanger.

Restauranten Hardangerviddahallen kombinerer kulinariske tradisjoner som går tilbake tusener av år, alltid med ferske ingredienser fra Hardangervidda høyfjellsplatå og dagens moderne kulinariske ekspertise. Reinsdyr og fjellørret er to deilige eksempler på tradisjonell mat du får servert der.

Bygget, av tre og stein, gjenskaper restaurantens atmosfære av fjell, jakt og hytter på Hardangervidda hvor budeier, fiskere og jegere fant ly for natten og for dårlig vær.

I den historiske bygningen med den moderne restauranten, som huser opp til 200 gjester, kan du oppleve de unike tradisjonene kombinert med moderne komfort.

Gavebutikk og turistinformasjon finnes på stedet.

Les mer om Norsk Natursenter her

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}