Hotel Ullensvang & Ullensvang Bad holder åpent for boende gjester. Grunnet forsterket smittevernrutiner er innsjekk fra kl. 16:00 og utsjekk innen kl. 11:30. 
Mer informasjon og vilkår i forbindelse med Covid-19. 

Jentetur

Bestill årets jentetur hos oss for en annerledes opplevelse. Her er det gode avslapningsmuligheter, flotte fotturer og gode matopplevelser.

På Hotel Ullensvang får dere nyte jenteturen i fredelige omgivelser. Om ønskelig kan dere også bestille en aperitiff til avtalt tid på ankomstdagen, for å sette den gode stemningen fra starten.

 

Hva dere vil gjøre i løpet av oppholdet er helt opp til dere. Frokost og middag er inkludert i prisen, og i tillegg kan dere bestille lunsj eller en matpakke til fjelltur.

 

Hotel Ullensvang har stor aktivitetsavdeling med egen badeavdeling for voksne. Om du er en morgenfugl kan du også nyte et forfriskende morgenbad der.

 

Etter badet er det behagelig i saunaen som har panoramautsikt utover fjell og fjord. Her kan du og venninnene dine slappe av i rolige omgivelser, og ha rom for gode samtaler og mye latter.

 

Hoel Ullensvang har fasiliteter som tennis, squash, treningsrom, biljard og bowling, for å nevne noe.

 

Hvis dere ønsker en egen avdeling å spise middag, vennligst gi beskjed, så setter vi opp et tilbud til dere.

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHILD_AGE_INPUT_ERROR}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}