Rom

Hos oss er du sikret en fantastisk utsikt over Hardangers særegne natur, uansett hvilket hotellrom du velger.

Våre 168 hotellrom har alle hver sin unike utsikt. Fra rommene som vender østover kan du se frukthagene og fjellsiden opp mot den majestetiske Hardangervidda. Vestover gir utsikt utover den sceniske Sørfjorden (Hardangerfjorden) og breen Folgefonna. Fra balkongen kan du nyte late morgener og sene sommerkvelder, og la deg fascinere av de store kontrastene som utspiller seg i naturen her.

 

Alle rommene på Hotel Ullensvang er romslige. Samtlige rom er røykfrie, og de fleste har balkong. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere. Alle rommene er utstyrt med hårføner, flatscreen-TV og gratis wifi. De fleste rommene har badekar.

 

Vi har hotellrom for alle anledninger. I tillegg til våre standardrom og familierom tilbyr vi også comfort og superior rom, samt junior-suiter. Vi har videre fem individuelt innrettede suiter som alle består av en salong og en separat soveromsdel (på forespørsel).

 

 

Les mer
{{translations.GUEST_PLURAL}}
{{bookingModel.adults + bookingModel.children.length}} {{((bookingModel.adults + bookingModel.children.length) === 1 ? translations.GUEST_SINGULAR : translations.GUEST_PLURAL) | lowercase}}, {{bookingModel.rooms}} {{((bookingModel.rooms === 1) ? translations.ROOM_SINGULAR : translations.ROOM_PLURAL) | lowercase}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}
{{translations.ARRIVAL}}
{{translations.DEPARTURE}}
{{translations.AGE_FOR_CHILD_PLURAL}}
{{translations.CHANGE_ORDER}}